Banyats de xocolata
Banyats de xocolata
Formatge BON DIA!!!: LLET de vaca pasteuritzada sencera, sal, clorur càlcic, quall, ferments làctics i lisozima d’OU.
Xocolata negre de cobertura (70% de cacao mínim, mantega de cacao pura). Ingredients: faves de cacao, sucre, mantega de cacao, LLET sencera en pols, emulgents: lecitina de girasol, E476, extracte natural de vainilla. Possible presència de GLUTEN, FRUITS DE CLOSCA, OUS, SOJA.
Valor nutritiu per 100 g
Valor energètic | 1890 kj/455 kcal |
Greixos dels quals saturats |
34,2 g 22,9 g |
Hidrats de carboni dels quals sucres |
20,00 g 6,00g |
Proteïnes | 16,8 g |
Sal | 0,47 g |
Anàlisi fet pel Laboratori de l’Associació Interprofessional Lletera de Catalunya (ALLIC)
Presentació
En capsetes de pastisseria.
Caducitat: 1 mes
Consum recomanat: 10 dies per mantenir frescor i gust
Conservació a la nevera
Elaboració
Josep Teixidó, mestre xocolater i pastisser de Cardedeu. www.xocala.cat.
Aquest producte està registrat com a model d’utilitat a l’Oficina Espanyola de Patents i Marques. www.oepm.es